Om Sidan

Kopparkastruller.se är en sida skapad för att informera om det populära materialet koppar som kommit tillbaka starkt de senaste åren.

Koppar har väldigt många fina egenskaper som gör att de lämpar sig väl för kastruller, grytor, stekpannor och många andra köksredskap och inte inredningsdetaljer i hemmet. Det är inga självklarheter hur man tar hand om kopparprodukter och hur man rengör dem, något som vi går igenom här.

Även om koppar har många bra fördelar finns där även negativa delar som att kastrullerna kommer behöva underhåll och putsning om de ska förbli blanka (vilket man kanske inte vill) men det kan vara bra att känna till. Man bör också undvika att placera dem i diskmaskiner och många andra skötselråd som kan vara intressant för konsumenter.

Kopparkastruller och andra produkter i koppar är dock inte billigt då koppar som metall är ganska dyr och värdefull. Därför är det smart att jämföra priser online och försöka hitta något prisvärt vilket vi även kan hjälpa till med.

Partners

För att komma dit vi är har vi valt att samarbeta med flera andra hemsidor. Du hittar dem på vår sida om partners och samarbeten.

Kontakt

Om du vill komma i kontakt med oss så fyll i formuläret här.