Butiker – Köp Online

Det är en bra idé att försöka handla på nätet då priserna ofta är lägre än de du hittar i butik för exakt samma vara. För vissa är dessutom mer praktiskt då det är lättare att hämta ut paketet på sitt utlämningsställe.

Oavsett om du bestämmer dig för att beställa online eller handla i butik är det ingen dum idé att spana in utbudet och priserna först. Det ger dig mer kött på benen och en uppfattning om vad som är billigt eller dyrt. Glöm dock inte bort att du alltid har 14 dagars öppet köp online, vilket gör att du kan beställa hem och inspektera varan och om det inte alls var vad du ville ha så kan du returnera den och få alla pengarna tillbaka.

Här nedanför listar vi butiker där du hittar kopparkastruller i sortimentet.

  KitchenTime
Ett enormt utbud av köksredskap, tillbehör och produkter för servering. Här hittar du såklart ett stort utbud av allt ifrån prisvärda kopparkastruller till lyxigare designprodukter.
Fri frakt över 150 kr!
Cervera
Cervera behöver knappt någon introduktion då de är en stor butikskedja i Sverige med allt ifrån serveringsprodukter till köksredskap. Här hittar du även flera olika typer av kastruller och grytor i så väl koppar som andra material.
Fri frakt över 500 kr (alltid fri frakt till butik)

Spara pengar med att handla på nätet

Trots att e-handel blivit så stort och idag är på mångt och mycket större än vanlig handel så är det fortfarande många som underskattar värdet av det. Tack vare att e-butiker inte behöver tillhandahålla någon kostsam butikslokal att visa upp produkter och ha anställda till hands så brukar priserna online vara mycket lägre. De behöver ju bara ha sitt lager någonstans och det är mindre risk att personalen har lite att göra.

Eftersom du som konsument är skyddad av diverse lagar och att många svenska e-butiker slåss om kunder genom att ge bra villkor på öppet köp, returer och fraktkostnader så innebär det idag att du ofta kan beställa hem produkterna till ett mycket lägre pris än om du skulle åkt iväg för att göra det i en butik. Dessutom tar det mindre tid och du slipper transportkostanden till butiken.

Det enda tipset vi har när du handlar online är att försöka undvika förskottsbetalning. Välj istället Klarna eller kreditkort. Det har ingenting med att butiken försöker lura dig men om butiken av någon anledning hamnar i ekonomisk kris så är du som konsument bättre skyddad.